Haberler
Torku ailesi bu acı günde tek yürek oldu
Dün gece saat 04.17'de Kahramanmaraş merkez olmak üzere 10 ilimizi etkileyen deprem milletimizin her ferdini derinden üzdüğü gibi bizlerin de yüreğini dağlamıştır.

Dün gece saat 04.17'de Kahramanmaraş merkez olmak üzere 10 ilimizi etkileyen deprem milletimizin her ferdini derinden üzdüğü gibi bizlerin de yüreğini dağlamıştır.

Bu meşum olayın hemen ardından binlerce Konya Şeker ve Torku Ailesi çalışanlarımızın gerek yüz yüze gerek telefonla gerekse sosyal medya üzerinden ilettikleri, her türlü ayni, nakdi yardım ve deprem bölgesinde bizzat gönüllü olarak çalışma talepleri kurumumuz ve camiamız adına tarifi imkansız bir gurur vesilesidir.  Ülkemizin içinde bulunduğu böyle zorlu bir durum altında istisnasız her bir çalışanımızın gösterdiği bu inceliğe ne kadar teşekkür etsek azdır. Konya Şekerimizin böylesine değerli, böylesine âlicenap bir emekçi ailesinin yönetim sorumluluğunu üstlenmenin ne kadar kıymetli bir görev olduğunu bir kez daha hatırlattınız.

Çok değerli çalışma arkadaşlarım;
Devletimiz bütün imkanları ile seferber olmuş AFAD ve benzeri kurumları ile sahada çalışmaları yürütmektedir. Bizler de Konya Şeker Ailesi adına ilgili kurumlarımızla koordinasyon kurarak bölgede acil ihtiyaç duyulan hızlı ve kolay tüketilecek ürünlerimizden 10 tırlık bir konvoyu şu saatlerde yola çıkarmak üzereyiz. İnşallah devamı da gelecek.

Koordinasyonu sağlayan kurumlarımızın talep etmesi halinde elimizdeki bütün ekipmanları ve ihtiyaç duyulduğunda personelimizi de elbette görevlendiririz.

Ancak ilk etapta siz çalışanlarımızın yardımda bulunma talebine istinaden kurumumuz içerisinde en kısa sürede bir yardım kampanyası başlatarak deprem bölgesindeki acıları azaltmaya bir nebze olsun katkı vermenize vesile olacağız.

Her bir çalışanımıza bu milletin şerefli bir ferdi olarak ortaya koyduğu bu duyarlılık için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

Milletimizin başı sağ olsun.


 
                                                                                                                                        PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve
                                                                                                                                 Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı
                                                                                                                                             Ramazan ERKOYUNCU